Kim Verson na CMC festivalu s autorskim singlom "Ne posustani"

Kim
Dallas Records
 

"Ne posustani" je najavni singl Kim Verson s novog autorskog albuma "Vrati mi moj svijet" i pjesma s kojom će nastupiti na CMC festivalu u Vodicama početkom lipnja. Vrlo emotivna, a opet motivirajuća skladba donosi jednostavnu poruku koja nam svima često zatreba, a ta je da vjerujemo u sebe i u toj vjeri pronađemo snagu u teškim životnim trenucima. Također nas podsjeća da trebamo vjerovati u svoje snove te da se za njih, usprkos teškoćama, trebamo boriti. U ovoj skladbi Kim Verson potpisuje glazbu i tekst, aranžman i produkciju potpisuje Dejan Orešković, a klavir je odsvirala talentirana Iva Bardun.

Kim je osmislila i scenarij za istoimeni spot čiji redatelj je Josip Ninković. "Na snimanju je bilo zanimljivo, ali moram priznati da sam se smrznula. Snimali smo u predivnim Rastokama koje su posebne zbog svojih slapova i ta se lokacija jako lijepo uklopila u priču. Ostale scene snimali smo u predivnoj drvenoj kućici u sklopu Etno Parka Zagreb i u Samoboru", otkriva Kim o snimanju spota. Motivirajuće poruke iz pjesme, koje u spotu šalje u boci, simboliziraju nadu i vjeru u sebe, a Kim se nada da je pjesmom dočarala pozitivnu energiju koju i sama osjeća.

"Vrati mi moj svijet" drugi je album mlade glazbenice. Važna godina za njegov nastanak je 2015. koja predstavlja veliku prekretnicu i jedan sasvim novi, drugačiji smjer, kojim je Kim Verson krenula. Za svoj drugi album mlada glazbenica kaže: "Sretna sam što je napokon došlo vrijeme objavljivanja mog drugog studijskog albuma na kojem sam dugo i predano radila sa dobrom ekipom. Ponosna sam što sam autorica većine pjesama, a to su 'Vrati mi moj svijet', 'Krila ljubavna', 'Ptica', 'Čista ljubav', 'Ne posustani' i 'Nismo uzalud ovom cestom hodali' na kojoj gostuje moj kolega Bojan Jambrošić". Nakon prvog albuma "Vjeruj u snove" 2010. godine koji je vrlo dobro prihvaćen, došlo je vrijeme za novo poglavlje u njezinoj karijeri gdje se glazbenoj publici predstavlja kao kantautorica.

Fotografija: Bojan Gracin

Welcome to ladbrokes bonus codes information.